zondag 14 september 2014

Dag 9: A relaxing warm birthday

Update van gisteren: toilet van onze slaapkamer werkt ook niet, gelukkig zijn er twee toiletten... Een mail naar de eigenaar gestuurd, maar die heeft nog altijd niet gereageerd. Het huismanagement is niet gekomen en Tom heeft met al zijn macht de deur uiteindelijk losgekregen. Ofwel zat er iets tussen dat de deur helemaal blokkeerde ofwel hebben we gewoon een pechavond gehad. Niet goed geslapen en slapen we wat langer uit. Maar laten we dit nu niet opblazen en gewoon verder genieten van onze vakantie. Er zijn veel ergere dingen in het leven...

Nu goed, ik zit vandaag met een birthday man in the house. Vandaag is Tom jarig! Vanaf vandaag zit hij op tram 3. Happy 30th Birthday! Het is een stralende dag, 34 °C. ideaal voor een lekker Amerikaans ontbijt/brunch. Zelf gemaakt voor mijn schat. Teddy moest natuurlijk al bij de croissants gaan zitten.Ons verblijf heeft hier een geweldig uitzicht. Je zou hier heel wat wildlife kunnen zien zoals: wasberen, salamanders, alligator, herten, schildpadden,... Hopelijk zien we deze dieren op een veilige afstand.


Tom wilt voor zijn verjaardag gewoon genieten. Niets moet, alles mag. Het zwembad is zalig.


Teddy is zijn rug aan het bruinen, Yogi geniet van de rust en Tom zoekt de afkoeling in het water. Na ons zwemplezier is het tijd voor de taart. Een lekkere tiramisutaart.


Tom begint al rood te zien en we leggen ons in de schaduw. Gelukkig heb ik een goeie aftersun mee. Het is 17u en haal de verrekijker om al wat wildlife te spotten en het is direct bingo! Missie geslaagd voor vandaag!Na ons zwemplezier zijn we naar de walmart gegaan. Deze ligt iets verder dan de walmart supercenter, maar was aangenamer om te winkelen. We hebben allebei geen honger meer en besluiten om enkel wat chips te eten. Ik neem nog een foto van onze jacuzzi met de lichten aan.


Morgen gaan we naar Magical Kingdom in Disney World. Volgens de kalender zou het een hele kalme dag worden, maar een hele warme dag. Tot morgen.

1 opmerking:

  1. Nog eens een gelukkige verjaardag Tompie! (wat ik nog eens zal herhalen als je thuis bent!) Zwembad ziet er fantastisch uit! Zeker die verlichte bubbelbad! Prachtig om er 's avonds in te zitten!

    En Jess, je hebt een lichaam waar ik (en vele anderen) super jaloers op ben. Je ziet er zo mooi uit in die foto!!! Je bent een 10/10! Lucky Tom! En die glimlach is zo schattig, love it!!!

    BeantwoordenVerwijderen