zondag 21 september 2014

Dag 16: last day at Naples Beach

Vandaag zijn we om 10u vertrokken uit Orlando. Allebei hebben we weer niet goed geslapen. Veel wakker gekomen en Tom is helaas ziekjes geworden...

Onderweg stoppen we een aantal keer bij rust ruimtes. De toiletten zijn hier overal gratis en proper. Nogal een verschil met BelgiĆ«, waar je overal moet betalen. Het is warm en stralend weer, zo'n 32°C.

Om 14u20 komen we aan bij ons hotel in Naples en mogen al inchecken. Als planning had ik nog een mall staan, maar we rusten liever een beetje. We dommelen in en pas 2,5 uur later worden we wakker.

We besluiten om voor onze laatste avond te gaan afkoelen op het strand. Het is hier heel mooi. Een uurtje kijken we naar de golf van Mexico en plots zie ik een dolfijn opduiken.Bij naples beach heb je ook een pier, waar veel vissers staan. En hier kunnen ook dolfijnen zitten. En ja hoor, we zien er een paar opduiken. Ze poseren natuurlijk niet voor de foto, maar wat een geweldige afsluiter. Tom heeft er eentje goed kunnen filmen.
Daarna halen we voor de laatste keer fastfood. Deze keer bij de DQ. Hmm, lekker. We maken onze koffers klaar, douchen en kijken nog een walking dead als afsluiter van de dag. Morgen gaan we via de Everglades naar Miami. Hopelijk zie ik nog een alligator en is Tom beter. Bye bye

Geen opmerkingen:

Een reactie posten