donderdag 18 september 2014

Dag 13: RELAX & SHOP

We dachten om vandaag een half dagje naar Universal Studios te gaan, maar mijn voet deed deze ochtend nog te pijn. Rusten was de enige optie vandaag. Heb voor de eerste keer in de villa eens goed geslapen en het was echt nodig.

Nog beetje getwijfeld om halve dag naar de parken te gaan, maar we hebben beslist om naar de outlets te gaan. We hebben kledij gekocht bij Reebok (training voor Tom), Levi (jeans, hemd, blouse) en Guess (hemd en jas). Super blij met de aankoop en totaal nieuwe outfit voor Tom. Heb hem eens mogen kleden naar mijn goesting!


Op het einde zijn we naar Forever 21 gereden, maar daar heb ik geen leuke ervaring meegemaakt. Een meisje kwam hysterisch, omdat ze oude bekenden zag, waardoor ze mij in de rug wegduwde. Totaal in schok, was ik zo kwaad, dat ik meteen naar buiten ben gelopen. Hoe onbeschoft kan je wel zijn? Ik voelde mij er niet goed van en zijn terug naar de villa gegaan.

We hebben bij Pizzanos Lasagne en chicken Alfredo besteld. De lasagne was lekker, maar de chicken zat te veel kaas in. Ondertussen bekijken we nog een aantal afleveringen van The Walking Dead. Zitten al aan aflevering 4 van het vierde seizoen.


Morgen zal het een drukke dag worden en misschien zal dit mijn laatste verhaal zijn als mens, want Tomorrow I'm maybe going to be a WALKER!!!!


1 opmerking:

  1. Geen foto van Tom in outfit die je gekozen hebt? Wil ik wel zien!! K'ben enorm nieuwsgierig!

    En te veel kaas? Dat bestaat toch niet? ;)

    BeantwoordenVerwijderen