zaterdag 20 september 2014

Dag 14: Tom & Jess Excellent Halloween Adventure

Vandaag is het vrijdag 19 september. Vanavond is het de eerste Halloween Party in Universal Studios, waar wij naar toe gaan. We dachten weer vroeg te gaan en dan rond de middag weer eventjes in het zwembad te duiken, maar we hebben langer geslapen zodat we rond 13u15 konden vertrekken naar Universal Studios. Eerst gaan we naar Islands Of Adventure!


Eerst gaan we naar het kindergedeelte Seuss Landing voor Cat in The Hat. Een rustige attractie om te beginnen... In de shop zie ik iets geweldigs liggen voor Teddy!


Het is zeer zwoel buiten. We hebben dringend nood aan afkoeling. Via het Marvel gedeelte, lopen we naar Toon lagoon. Ze hebben hier twee supper attracties waar je een beetje nat van kan worden. ;)
De eerste is Popeye and Bluto's Bilge-Rat Barges. Dit zijn ronde boten, waar je niet droog uitkomt. Na paar seconden zijn de t-shirts al nat, maar het doet zo deugd!


Terug uit de attractie lopen we even door Toon Lagoon. "Let op de tekstballonnen!"
Nog niet nat genoeg?! Wat dacht je van Dudly Ripsaw Falls? Wel ja, we're SOAKED!Na onze waterpret zijn we enorm verfrist. We kunnen er tegenaan! Het is zelfs wat meer bewolkt en minder warm. Niet dat het hier koud is... We besluiten om naar Harry Potter gedeelte te gaan. Tom wilt heel graag nog The Forbidden Journey opnieuw doen. Ik pas, want drie jaar geleden ben ik hier heel slecht uitgekomen. Ondertussen doe ik de kasteeltour en wacht Tom op buiten het kasteel. Niet veel later is Tom terug. De single riders was hier open en na 10 minuten was hij al terug. Verbazend genoeg, vond hij de attractie minder erg dan drie jaar geleden. Ben blij voor hem, maar ik pas liever. 
We drinken nog wat water en eten een snoepje bij het kasteel. 


Het blijft enorm indrukwekkend! En het mooiste wat we ooit gezien hebben in een pretpark. Het is een half uurtje wachten voor Flight Of The Hippogriff. Een kindvriendelijke rollercoaster en zeer leuk. Daarna zien we hoeveel wachttijd er is voor Dragon Challenge. Er is maar 5 minuten wachttijd en wil toch een thrill ride gedaan hebben, dus gaan we er op. Keiveel over de kop en supersnel. Eventjes een draai in ons hoofd, maar superblij dat ik hem nog eens gedaan heb. De drukte valt goed mee en nemen nog wat sfeerfoto's. Dan wordt het tijd om met de trein naar Londen te reizen!


Tom gaat eerst naar Harry Potter & the escape of Gringotts en ik bezoek ondertussen nog wat shops. 
Terug aangekomen, vertelt Tom over de attractie. Hij vond hem wel leuk, maar zeer kort. En op het einde draait hij wel wat, waardoor ik beslis om hem niet te doen. Als ik Tom vraag, wat de beste Harry Potter attractie is, is het nog steeds The Forbidden Journey.

We kopen elk nog een leuke t-shirt en snoepjes. Daarna eten we een lekkere braadworst met frietjes. Hij was echt superlekker! Er is steeds minder volk, vanwege de Halloween Horror Party. Als je een ticket hebt van de twee parken, mag je in Diagon Alley blijven tot 20u. Een goeie tip als je naar dit park komt, kom dan als er een HHP is, want er is nauwelijks volk en je moet niet wachten voor de nieuwe attractie. 
Om 18u15 verlaten we HP en gaan we naar de Halloween Horror Night. Er zijn 8 Haunted Houses en 4 straten met horrorevent. Helaas heeft het bijna de hele avond geregend, waardoor ik zelden foto's heb kunnen nemen. We hebben alle 8 huizen gedaan! De huizen op een rij zijn: The Waling Dead, From Dusk till Dawn, AlienVSPredator, Dracula, Roanoke, Dollhouse of the Damned, Halloween en Giggles & Gore. Het decor van Alien VS Predator waren we enorm enthousisast van. De aliens zijn echt van uit de film! De muziek en acteurs waren fantastisch en bepaald stuk moesten we door riool lopen weg van de aliens. Het 2de beste huis was Halloween, 3de The Waling Dead en dan From Dusk till Dawn. The walkers hadden een bepaald gedeelte mij bijna te pakken! En bij Michael Myers was het voor ons allebei zeer nipt geworden. 


The Purge

Jess survived Face Off

Face Off

Dollhouse

Halloween
Tussendoor hebben we nog elk een hamburger kunnen eten en zijn we om 23u15 naar Bill's & Ted's Excellent Halloween Adventure gaan kijken. Was super enthousiast voor deze show, maar was een teleurstelling. Zag geen link met Halloween... 

Om 24u is de Halloween Horror Event gedaan. De avond is voorbij gevlogen, we hebben zelfs geen rides meer kunnen doen. Een zeeeeer leuke ervaring, was puur genieten, maar mocht nog een paar uur langer duren. Terug thuis, geef ik Teddy zijn geschenkje. Hij is superblij! En met een aflevering van The Walking Dead sluiten we onze dag af! Bye Bye!


1 opmerking:

  1. Weeral prachtige foto's die me echt doen jaloers worden ;) Zou echt wel die halloween spektakel meegemaakt willen hebben! Zeker Michael Myers z'n huis (vroegere crush :x) Harry potter foto's zijn ook super!! En Teddy ziet er mega schattig uit in z'n nieuwe shirt!

    BeantwoordenVerwijderen