donderdag 11 september 2014

Dag 6: Afkoeling bij de waterval

Om 6u45 staan we op. Vandaag verlaten we onze cabin en gaan we naar Cades Cove. We ontbijten en rusten nog wat uit in onze rocking chair. Teddy & Yogi hebben het gisterenavond nog laat gemaakt. En willen vandaag vooral rusten. Gelijk hebben ze, het is tenslotte vakantie.Om 8u20 vertrekken we en rond 9u30 zijn we bij Cades Cove. We stoppen eerst nog bij de camping en daar zei een mevrouw aan Tom dat ze twee beren gezien heeft, maar helaas zagen we ze niet meer.

Tijdens de Cades Cove loop begint het hard te regenen. Het is drukkend warm. Als het mindert met regenen, trekken we onze wandelschoenen aan voor alweer een moeilijke wandeling naar Abrams Falls. Deze wandeling is 8 km lang via de rivier en een bos.


We eten bij de waterval onze vroege lunch en na een uur staan we terug op de parking. We hebben de afgelopen dagen 44,5 km gewandeld. Niet mis hé. We voelen het door de laffe warmte wel in onze benen en zijn behoorlijk moe. Aan het visitor center koopt Tom nog een mooie t-shirt van het park. We rijden de loop nog uit en rijden via Rich Mountain Road naar ons hotel in Townsend. We zien enkel een paar herten, maar geen beren.

Aangekomen in het hotel frissen we ons op en begint het goed te onweren. Na het onweer gaan we nog even bij de lokale supermarkt en halen we eten bij Barbob's Burgermaster. Heerlijk! Zeker een aanrader in Townsend en niet duur.

Morgen gaan we heel misschien nog even naar Cades Cove om beren te spotten. Zoniet zien jullie morgen wel wat er op de planning staat. Sowieso was het vandaag onze laatste dag in Great Smoky Mountains en in Tennessee! We zullen het missen!

Tot morgen!

2 opmerkingen:

  1. Die cabin is gewoonweg prachtig, hou van de schommel bank en stoelen! Mooie foto van jullie beide er op en ook bij die waterval! Kan je niet genoeg zeggen dat het prachtige foto's zijn die je neemt van zo'n adembenemende natuur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De schommel was leuk. Wil er ook zo eentje thuis! Ik mis de mooie natuur al, het is er zo rustgevend!

    BeantwoordenVerwijderen